80s Metal Опубликовано 22 марта, 2024 Поделиться Опубликовано 22 марта, 2024 Hello I can not log into game. Can anybody help me ?? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
MadeInUkraine Опубликовано 23 марта, 2024 Поделиться Опубликовано 23 марта, 2024 what's your problem,bro? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
80s Metal Опубликовано 23 марта, 2024 Автор Поделиться Опубликовано 23 марта, 2024 my account is banned. I don't know reason I posted in support and nobody answered me Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
80s Metal Опубликовано 23 марта, 2024 Автор Поделиться Опубликовано 23 марта, 2024 ??? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
HR0N Опубликовано 23 марта, 2024 Поделиться Опубликовано 23 марта, 2024 For inquiries related to: loss of access to an account or character; bans and unbans; loss of items, characters, or accounts; issues with receiving referral bonuses; fraud, botting, or other violations of server rules; other matters where privacy needs to be maintained; other matters where privacy needs to be maintained; Please contact the support system following the template from the relevant category of inquiry. PS: here the administration takes a long time to respond, you'll need to wait. 🤷♂️ Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
80s Metal Опубликовано 23 марта, 2024 Автор Поделиться Опубликовано 23 марта, 2024 I already wrote in support system and nobody answered me ..... It has gone almost 2 hours Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
HawkC4 Опубликовано 23 марта, 2024 Поделиться Опубликовано 23 марта, 2024 2 hours ago, 80s Metal said: I already wrote in support system and nobody answered me ..... It has gone almost 2 hours According to rules your request is in a queue. It might take 7 days to respond. Don't misbehave. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения