L1TOFF Опубликовано 23 августа, 2021 Поделиться Опубликовано 23 августа, 2021 Hi there, I am looking for RO/EN players, I know that almost all the community is RU orriented but somehow someone from RO that is playing here? p.m if you want company ;;) 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
XXXTILTACION Опубликовано 23 августа, 2021 Поделиться Опубликовано 23 августа, 2021 Stiu ca sunt mari clanuri RO pe classic off eu , aici nu vine nici unu ? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
HellMagic1942 Опубликовано 23 августа, 2021 Поделиться Опубликовано 23 августа, 2021 Guys, this is english only section of the forum. If you want to talk in your language, please do it in private. Also, there is a post in this section called "READ FIRST". You should definitely give it a go. Edit your answers and translate them to english, before someone removes them. Have a nice day. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
L1TOFF Опубликовано 23 августа, 2021 Автор Поделиться Опубликовано 23 августа, 2021 (изменено) 3 hours ago, XXXTILTACION said: Stiu ca sunt mari clanuri RO pe classic off eu , aici nu vine nici unu ? RO: Ma bucur sa stiu ca e cineva pe langa mine ^_^, da-mi add si incepem impreuna daca doresti ENG: Happy to know that you are here. Add me if u want to play / start on x1 Изменено 23 августа, 2021 пользователем L1TOFF 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
StefanDK Опубликовано 23 августа, 2021 Поделиться Опубликовано 23 августа, 2021 me me. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
L1TOFF Опубликовано 23 августа, 2021 Автор Поделиться Опубликовано 23 августа, 2021 1 hour ago, HellMagic1942 said: Guys, this is english only section of the forum. If you want to talk in your language, please do it in private. Also, there is a post in this section called "READ FIRST". You should definitely give it a go. Edit your answers and translate them to english, before someone removes them. Have a nice day. Dude, english is one of our main languages actually, stop being so mad about it and ignore if you do not like something in this topic created by me. Cheers Just now, StefanDK said: me me. are u from Romania? :)) 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
StefanDK Опубликовано 23 августа, 2021 Поделиться Опубликовано 23 августа, 2021 damn right. 0 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.