WhiteSharkBG Опубликовано 25 августа, 2012 Поделиться Опубликовано 25 августа, 2012 (изменено) Hallo, Im looking for CP, i played 1 year with bishop and 2 with all tanks. In warden i think to play with Paladin or Tyrant, so if somebody need me you can call me. My skype is kristian_schneider1. Btw. my name is Christian im from Bulgaria, 17 years old and my prime time will be 19:00-23:00 GMT+2 . I cant speak good russian but i can understand you there is no problem. Actually i can speak Bulgarian\English and a bit Russian\German. Thank you for the attention. Танк или Тирант ищет КП. Я играл с танк 2 года. Меня зовут Кристиян. Мой примерной прайм будет 19:00-23:00 GMT+2. Я не могу хорошо по русский говорю, но я могу вам разбираю.!! Изменено 25 августа, 2012 пользователем WhiteSharkBG Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
ishuher Опубликовано 25 августа, 2012 Поделиться Опубликовано 25 августа, 2012 nice Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
WhiteSharkBG Опубликовано 25 августа, 2012 Автор Поделиться Опубликовано 25 августа, 2012 I hope that somebody will pm me xD Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
KORtaviq Опубликовано 25 августа, 2012 Поделиться Опубликовано 25 августа, 2012 (изменено) GL If u want u can add me on skype. My skype: genzzzzzz We could play togeather when i havent somebody to play with me ;D Изменено 25 августа, 2012 пользователем KORtaviq Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
WhiteSharkBG Опубликовано 25 августа, 2012 Автор Поделиться Опубликовано 25 августа, 2012 I found CP, Post Close )) Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения